Anna en Irma

Samen met Irma van Zelm vorm ik het muzikale duo Anna en Irma. Wij zijn moeder en dochter en we verzorgen de muzikale omlijsting van alle grootse momenten in het leven. We spelen live de muziek die u wenst. Wij begeleiden onszelf daarbij voornamelijk op piano en gitaar. Ons repertoire bestaat grotendeels uit popmuziek die door ons in een eigen jasje is gestoken.

Met ons repertoire bieden wij de ideale muzikale omlijsting van vele gelegenheden. Hierbij kunt u denken aan trouwceremonies, diners, verjaarsfeesten en andere feestelijkheden. Daarnaast is ons repertoire uitermate geschikt voor een uitvaart, crematie of avondwake. We nemen zelf geluidsversterking mee naar de speellocatie.

Theatervoorstellingen

Wij maken ook muzikale theatervoorstellingen; we spelen (vooral pop)muziek die we zelf arrangeren om de nummers geschikt te maken voor onze bezetting. We begeleiden onszelf en elkaar op piano, gitaar, ukelele, cajon en accordeon. We praten de liedjes op een ludieke manier aan elkaar, waarbij we soms aan elkaar gewaagd zijn. Dat we moeder en dochter zijn maakt de dialogen vaak extra pittig. De voorstellingen hebben een cabaretachtig karakter.

We hebben al verschillende theatervoorstellingen gespeeld op onderstaande plaatsen: ‘t Kerkhuys (Spanbroek), De Deel (HHW-’t Kruis), Café Bleeker (Heerhugowaard de Noord), Het Behouden Huis (Oudkarspel), het Brakenkerkje (Obdam), het kerkje in Sint Maartensbrug, het cultuurkerkje in Oudesluis, Kloosterhof (Noord-Scharwoude) en het kerkje in Oudendijk. Verder hebben we door heel Noord-Holland verenigingsavonden verzorgd voor ouderenbonden of vrouwenclubs.

Kerst

We hebben ook een speciaal kerstprogramma. Voor Kerstmis 2019 hebben we een geheel nieuwe kerstvoorstelling gemaakt die we ook in december 2020 voor u kunnen uitvoeren. Daarnaast gaan we in het seizoen 2020-2021 toeren met ons nieuwe programma STORIES. U krijgt het verhaal achter de muziek, zeg maar. En de muziek zelf natuurlijk. Op 6 en 7 februari zijn we te zien in Obdam in ’t Brakenkerkje met deze nieuwe voorstelling.

Workshops

Wij verzorgen ook muzikale workshops. Wilt u voor een familiedag, vriendenuitje of voor uw vereniging eens een keer iets anders? Boek dan een muzikale workshop bij Anna en Irma. Er is van alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een workshop ukelele spelen, bucketdrummen, een zangworkshop, Boomwhackeren of een percussie workshop. Op www.demuziekjuffrouw.nl vindt u meer informatie over de workshops en enkele luistervoorbeelden.

Klik hier om onze activiteiten op muzikaal gebied te volgen!